mia fost retinut permisul de conducere si talonul pentru ca mergeam cu 104 km/h in localitate si pt ca imi lipsea placuta de inmatriculare de pe fatza........politistul mia eliberat o dovada pentru permis pentru 2 saptamani,iar pt talon mia eliberat o dovada dar fara drept de circulatie........iam cerut politistului sa-mi arate legitimatia si sami arate ca am mers cu 104 km/h in localitate........iar acesta a refuzat.............acum ca sa imi iau talonul de la ipj sr giurgiu imi cer sa aduc placuta de la drpciv pipera,iar cei de acolo imi cer copie si original talon..........ma trimit de colo -colo.........vestul salbatik aici in romania...........nu stiu ce sa mai fac............n-am fost pus niciodata in aceasta situatie.............ce sfat imi dati?.......va multumesc mult!
Daca viteza cu care ati circulat in localitate a fost de 104 km/ora cu respect va atrag atentia ca si dumneavoastra v-ati comportat ca in vestul salbatic. Lipsa totala de responsabilitate. In fine. Incercati sa obtineti la fiecare sectie o audienta la comandant si sa ii solicitati sprijinul. Rugati-l sa aiba amabilitatea sa va elibereze o copie legalizata (nu de ei, de notar) dupa talon sau sa va dea o adresa catre cealalta sectie pentru a putea iesi din chestia asta. Cred ca metoda amiabila este cea mai simpla.