avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pentru masteranda
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pentru masteranda

Buna ziua!

Sunt inscrisa in anul 2 la cursurile de masterat la zi, la o facultate acreditata si in aceasta perioada nu am avut studiile intrerupte. Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc la inceputul lunii iulie iar distertatia trebuie sa o sustin cam in aceeasi perioada..

Pot primii indemnizatia de crestere a copilului daca nu sustin lucrarea de disertatie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:49, 15 Martie 2012
Pot beneficia de indemnizatie potrivit O.U.G 111/2010 art.2 lit. m) persoanele care frecventeaza, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar sau, dupa caz, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, in tara sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale;
Concluzia este ca poti beneficia de aceasta indemnizatie.
Mai consulta :
OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor. Ordonanta de urgenta 111/2010



Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 830 din 10 decembrie 20;HG 52/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
xAlex, utilizator
1. Nu conteaza daca sustineti sau nu examenul final ci numai daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului ati frecventat cursurile, la zi, fara intrerupere.

2. Institutia de invatamant va elibereaza o adeverinta in care se specifica faptul ca ati urmat cursurile la zi si fara intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama studenta aura_pirva35 aura_pirva35 Buna ziua. Am o nepoata in anul 3 de facultate , insarcinata . Fiind studenta poate beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc, mama studenta Schwarzv Schwarzv Buna ziua, sunt in ultimul an de facultate la o universitate de stat, si sunt gravida in 7 saptamani. Voi naste chiar inainte de examenul de licenta( o voi da ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc piti75 piti75 sotia este eleva anul 1 la postliceala acreditata la zi este insarcinata in luna 5 trebuie sa nasca 25 sept inceputul lui octombrie Înainte de postliceala a ... (vezi toată discuția)