avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Un nou model de contract pentru REGIO!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Un nou model de contract pentru REGIO!

Un nou model de contract pentru REGIO - 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor"
Ca urmare a modificarilor Documentului Cadru de Implementare REGIO aprobat prin Ordinul comun al ministrului dezvoltarii regionale si turismului nr. 69/16.02.2012 si al ministrului afacerilor europene nr. 181/27.02.2012, Autoritatea de Management a adoptat un nou model standard al contractului aplicabil celui de al doilea apel de proiecte in cadrul domeniului de interventie 4.3 "Sprijinirea Dezvoltarii microintreprinderilor" ce prevede introducerea contributiei de la bugetul de stat.

Sursa: Inforegio Nord-Est
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Am por: conferinþa de prezentare a raportului anual de implementare regio fonduri-ue fonduri-ue Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR), din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului vă invită marţi, 6 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene simona_vl simona_vl Vreau sa deschid un centru de kinetoterapie,intretinere si infrumusetare.Se pot accesa fonduri europene si care sunt conditiile pentru aceasta. (vezi toată discuția)
Por: se prelungesc schemele de ajutor de stat pentru dmi 4.1 si 5.2! Daniela Bolog Daniela Bolog 16 ianuarie 2014 Schemele de ajutor de stat pentru DMI 4.1 \\"Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si ... (vezi toată discuția)