avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene

Vreau sa deschid un centru de kinetoterapie,intretinere si infrumusetare.Se pot accesa fonduri europene si care sunt conditiile pentru aceasta.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:15, 13 Iunie 2012
Se incadra la microintreprinderi dar din pacate fondurile au fost epuizate. Asteptati perioada bugetara 2014-2020

Programul Operaţional Regional (POR),
Domeniul major de intervenţie 4.3 – „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor ”
In Programul Operaţional Regional (POR),
Domeniul major de intervenţie 4.3 – „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor ”
Ghidul solicitantului:
3) Solicitantul a desfăşurat activitate pe o perioadă corespunzătoare cel puţin unui an fiscal integral şi a obţinut profit sau profit din exploatare în anul fiscal precedent datei de depunere a cererii de finanţare
Spre exemplu, o întreprindere care depune o cerere de finanţare în cursul anului 2009, trebuie să fi fost înfiinţată cel mai târziu la 1 ianuarie 2008, iar la 31 decembrie 2008 să fi înregistrat profit din exploatare.
Criteriile privind durata de activitate şi profitul sau profitul din exploatare se referă la întreaga activitate a microîntreprinderii, nu numai la cea pentru care solicită finanţare.
De citit din ghid si codurile CAEN eligibile.

Exista si alte programe care va pot acorda finantare, dar de asemeni trebuie sa indepliniti conditiile acestora.Depinde pentru ce anume doriti finantarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Este posibilia deschiderea unei pizzerii prin por masura 4.3. ? pot adauga un cod caen nou tocmai pentru a fi elgibil in cadrul acestei masuri? Lazarec Lazarec Detin un magazin alimentar de 4 ani de zile in orasul Zalau! As vrea sa-mi extind afacerea prin deschiderea unei pizzerii cu livrare la ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile micro lylyan lylyan Avem 2 micro, caen 9001 si 9002 - activit creatie artistica si activitati suport. As putea accesa vreo masura pt investitie instalatie sunet - import ... (vezi toată discuția)