avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada maxima a concediului medical in cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada maxima a concediului medical in cazul contractului de munca pe perioada determinata

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti care este duarata maxima de concediu medical acordat pentru o boala neoplazica in cazul unui contract de munca pe perioada determinata?
V multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 12:24, 16 Martie 2012
Este aceeasi durata,indiferent de tipul de contract,adica un an, cu drept de prelungire până la un an şi 6 luni de către medicul expert al asigurărilor sociale, în intervalul ultimilor 2 ani.
Daca in acest interval intervine incetarea cim de drept,fiind vorba despre contract determinat,concediul medical se va plati in continuare de catre Casa de Sanatate,pana la limita maxima admisa de lege.
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical corinaion71 corinaion71 Buna ziua.Sufar de mielom multiplu, (neoplazie) si beneficiez de concediu medical(cod 14).Am beneficiat de concediu medical timp de 1 an si 2 luni, dupa care ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ContSters154162 ContSters154162 Care e perioada de timp maxima in care o persoana cu o boala grava poate sta in concediu medical neintrerupt? Poate angajatorul sa concedieze in vreun fel ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la un pensionar care este angajat cu contract de munca pe perioada nelimitata anna_ema anna_ema buna ziua v-as ruga sa ma lamuriti cu un caz pe care il am la serviciu.am un pensionar care este angajat cu contract de munca pe perioada nelimitata.in ... (vezi toată discuția)