avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda si permis suspendat la trecere pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda si permis suspendat la trecere pietoni

Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului de avertisment da se facea ca nu se poate(DOAR VINE PASTELE) si problema a fost in modu' urmator . Mergeam linistit cu 35-40 km/h si fara sa vad masina de politie era dupa a 4 a masina in spatele meu am raspuns la telefon cu 5 secunde sa trec de trecerea de pietoni (mai era in fata mea o masina) s-a angajat un pieton cand eram la 1 M de trecere pe partea din stanga(contra sens) in traversare ...am mai mers 150-200m(fiind o curba la stanga 30m dupa trece iar inca 100+ pana la semafor) ajung la semafon este rosu si mai erau 10 secunde. cand s-a facut verde la semafor vad politia venind din curba din spate si iam facut loc sa treaca da opreste langa mine si sa trag pe dreapta ! asta e motiv pt suspendarea permisului #-o eu nu pot intelege cum ma filmat el pe mine si pe ala din fata mea si spatele meu si ei au trecut si numai pe mine ma luat dupa proximativ 40-50 abia atunci vine cu sirena langa mine ! Si cik iti dau avertisment pt vb la tel si iti retin permisu , dar sa-mi dea amenda pt vb la tel si sa-mi lase permisu nu era de acord ! mia dat doar 4puncte amenda fara puncte de penalizare ! Se poate sa am castig de cauza in instanta ?
nu inteleg nimic din acest scris, da si politistul a spus ca era pe partea stanga a sensului de mers :|
scrie "dreapta". conteaza ce scrie si nu ce a spus :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea de prioritate a pietonilor, contestație? BeBeLPSc. BeBeLPSc. Bună seara, aseară am fost oprit de către politie și am primit 4 puncte de amenda si permisul reținut pentru o perioada de 30 de zile cu dovadă de ... (vezi toată discuția)
Ridicare permis scambler scambler Buna ziua,problema mea este urmatoarea:in directia sensului meu de mers erau 3 benzi de circulatie,eu aflandu-ma pe cea din mijloc.La trecerea de pietoni am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru ca nu am oprit la culoarea rosie a semaforului electric alex_s alex_s Buna ziua , Vreau sa depun o contestatie a procesului verbal care a hotarat retinerea permisului meu de conducere pentru o perioada de 30 de zile, va ... (vezi toată discuția)