avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... avocat pentru un proces impotriva politiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

avocat pentru un proces impotriva politiei

Buna ziua
As dori ajutorul unui avocat din Brasov daca este posibil care sa vrea sa deschida proces impotriva Politiei.Fara sa comit vreo fapta am fost cercetat penal si mi s-a suspendat permisul de conducere.Avocatul care m-a ajutat pana acum nu mai poate sa continuie actiunea deoarece cabinetul din care face parte nu este de acord sa ma reprezinte intr-un proces contra politiei.Cazul este clar am martori care erau in masina care ma sustin dar politia nu vrea sa-mi inapoieze permisul fara sa-mi dea vreo explicatie.Chiar faptul ca am apelat la un avocat a iritat la culme lucratorii politiei si procuraturii.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:54, 17 Martie 2012
Mai exista posibilitatea sa decshideti pagina principala a forumului sa analizati tabloul de avocati utilizatori si in situatia in care constati existenta de avocat specialitatea care va suscita interesul ,puteti sa il contactati prin mesagerie privata
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
ynocentta, utilizator
Interventie moderator

Va rog sa nu mai cautati avocat in forum. Potrivit regulamentului de postare, in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cei care intreaba si cei care raspund.

Accesati link-ul de mai jos si contactati un avocat sau mai multi prin intermediul datelor de contact de la profilul de consultant al acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...
Succes!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bogda_24 bogda_24 Buna ziua. Caut avocat care sa ma reprezinte pe data de 18 august la ora 8.00 intr-un proces cu politia care mi-a suspendat permisul si am depus contestatie. ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis dorelprundaru dorelprundaru Salut, Caut un avocat pentru recuperare permis,permis retinut pentru viteza de 102 km/ora in localitate. Procesul se tine la Judecatoria Sector 1. Multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare avocat xenia2103 xenia2103 Am si eu nevoie de un avocat,pentru a deschide un proces de pensie alimentara si custodia copilului,unde as putea gasi??un numar de telefon ceva??va multumesc ... (vezi toată discuția)