avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Doresc sa stiu daca pot contesta o decizie dupa termen
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Doresc sa stiu daca pot contesta o decizie dupa termen

Am o decizie de acordare a unei sume de bani ca titlu de indemnizatie conform legi 341/2004.Aceasta indemnizatie este retroactiva si este inainte de aparitia legi118/2010.Iar legea stipuleaza ca se aplica dupa aparitie si nu retroactiv.Suma care trebuia sa o primesc a fost redusa cu 15%.Legea se refera ca indemnizatiile se vor diminua de la intrarea in vigoare.Doresc sfatul unui avocat .

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatiilor restante prevazute de legea nr. 341/2004 / oug nr. 53/2010 nicu1506 nicu1506 AM EMISA O DECIZIE CASA DE PENSII PENTRU PLATA INDEMNIZATIEI DE REVOLUTIONAR IN DATA DE 22 MAI.IN 17 IUNIE GUVERNUL A ADOPTAT ORDONANTA DE URGENTA PRIN CARE ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie concediu de odihna/raspuns itm sce76 sce76 Va atasez sesizarea facuta catre ITM, privind plata concediului de odihna si raspunsul acestei institutii... Sesizare: Buna ziua.Numele meu este ...., cu ... (vezi toată discuția)
Valoarea indemnizatiei de revolutionar conform legii nr. 285/2010 jigan56 jigan56 am citit Normele metodologice de aplicare a Legii 285/2010, dar nu am gasit nici o referire la art. 10 , alin(1) din Legea 285/2010. Redau articolele in ... (vezi toată discuția)