Buna ziua! Am nevoie de un sfat in aceasta problema. Am doua firme (A si B) si ambele au conturi in trezorerie. In octombrie 2008 am facut un OP pt Bugetul asig soc si am completat corect contul platitorului ( A)dar la beneficiar am uitat sa schimb codul de identificare fiscala si plata s-a facut in ct celeilalte firme (B) . Cum pot indrepta aceasta eoare deoarece de la finante mi s-a spus ca deja banii au fost distribuiti in ct firmei B. V arog mult astept un raspuns pt ca deja ma someaza cei de la finante.
Va multumesc anticipat!
banii nu au cum sa fie distribuiti atata vreme cat nu exista obligatie constituia pentru acestia. Poti cere indreptarea erorii materiale in baza art.114 pct.4 din OG 92/2003 republicata si OMFP 2089/2006. Depui o adresa in acest sens cu copii de pe documente (op, declaratii, fisa pe platitor) , explici ca s-a produs o eroare si dorecsti trecerea platilor de pe un cod fiscal pe altul si in baza acestei cereri ei vor face corectia. Succes!
Plata taxe
vornicu lumi
va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)