avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA fara contract la pensii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA fara contract la pensii

Buna ziua, am preluat anul acesta un pfa care anul trecut in luna iunie si-a inceput activitatea, dar fosta contabila nu i-a incheiat contract cu Casa de pensii si nici virat contributia la pensii. Din cate stiu eu, cf OUG 58/2010 acesta era obligat sa plateasca aceasta contributie. Puteti sa rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum as putea rezolva aceasta problema.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatii plati taxe contract agent asigurari ionut_m36 ionut_m36 Buna ziua, Am incheiat cu o societate de asigurare un contract de agent. Din cate stiu este asimililat unui contract de mandat. Pana in iunie 2010 mi se ... (vezi toată discuția)
Pfa venituri ocazionale daniela1011 daniela1011 Buna ziua, sunt angajata cu carte de munca la o firma si in acelasi timp anul trecut, respectiv ianuarie 2011, am realizat o singura data venituri din ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator si interpret + angajata la o firma in afara domeniului - ce taxe trebuie sa platesc? Cbunescu Cbunescu Am urmarit multe discutii in ultima vreme legate de prevederile OUG 58, dar nicaieri nu am gasit explicatii pentru urmatoarea situatie, in care ma aflu: - ... (vezi toată discuția)