avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... citatie expert tehnic proces asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

citatie expert tehnic proces asigurari

sunt intervenient fortat intr-un proces intre asiguratori. eu sunt din Tulcea .astazi am primit citatie de la un expert tehnic pentru a ma prezenta maine la ora 2 in Bucuresti.
expertiza este in vederea solutionarii dosarului de dauna in asigurari.
l-am sunat si mi-a zis ca era obligat sa convoace toate partile din proces, dar ca nu este nevoie sa ma prezint. i-am zis ca ii trimit o solicitare pentru a nu ma prezenta si mi-a zis ca nu imi poate comunica in mod oficial, in scis faptul ca nu sunt obligata sa ma pezint. ce pot face? trebuie neaparat sa merg la bucuresti? astept rasp urgent sunt disperata
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:34, 21 Martie 2012
Trimiteti prin posta solicitarea de a lipsi la expertiza, confirmand detaliile evenimentului descris in documentele anterioare(declaratii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier loredana b loredana b Bună ziua! În ianuarie anul acesta am avut un accident cu maşina personală în timp ce mergeam la lucru. Maşina a derapat din cauza condiţiilor de ... (vezi toată discuția)
Citatie bebe.apostol bebe.apostol Buna seara, as fi foarte recunoscator daca ma puteti lamuri intr-o problema.am avut un accident minor de masina,eu avand RCA la Carpatica,iar celalalt sofer ... (vezi toată discuția)