avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot sa imi dau demisia dintr-o comisie in care am fost ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot sa imi dau demisia dintr-o comisie in care am fost numita prin decizie?

Buna ziua!
Sunt functionar public intr-o institutie si nu doresc sa fac parte dintr-o comisie in care am fost numita prin decizia conducatorului, datorita mai multor factori (raspundere etc.).
Ce temei legal se poate invoca pentru a se depune demisia din aceasta comisie?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)
Am fost numita prin decizie presedintele comisiei de analiza, ... marivasi marivasi am fost numita prin decizie presedintele comisiei de analiza, evaluare si negociere avand ca obiect Servicii de asigurari voluntare de sanatate si consider ca ... (vezi toată discuția)
Numele unor persoane care fac parte dintr-o comisie de cercetare ... dana manea dana manea Numele unor persoane care fac parte dintr-o comisie de cercetare prealabila, pot fi facute publice? (vezi toată discuția)