avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost numita prin decizie presedintele comisiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost numita prin decizie presedintele comisiei de analiza, ...

am fost numita prin decizie presedintele comisiei de analiza, evaluare si negociere avand ca obiect Servicii de asigurari voluntare de sanatate si consider ca nu am competenta si cunostintele necesare pentru aceasta. cum pot comunica aceasta conducatorului unitatii care a emis decizia, ca sa numeasca pe altcineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 13 Februarie 2024
Fie verbal, fie in scris ..in caz ca nu va intelege , va puteti da demisia din acea functie.
va referiti la demisia din functia pe care o am in societate? nu imi doresc asta, raman fara job

sau pot sa ii dau demisia din cea de presedinte al comisiei de analiza, evaluare si negociere avand ca obiect Servicii de asigurari voluntare de sanatate?
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
marivasi, utilizator
Eu m-am referit la demisia din cea de presedinte al comisiei de analiza, evaluare si negociere.
In ce temei legal pot depune aceasta demisie ? (eu am gasit in codul muncii doar demisie referitoare la functia detinuta cf contractului individual de munca); Este un termen in care pot notifica aceasta demisie ? (eu i-as zice retragere, ca sa nu se interpreteze gresit si sa ma trezesc data afara); Cum pot notifica aceasta demisie ? (pe hartie semnata si inregistrata sau doar pe email, se poate?)
Se poate folosi aceeasi procedura ca si demisia ca modalitate de incetare a raportului de munca.

In opinia mea, este mai buna calea documentului semnat si inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunțat că sunt schimbat din functie, dupa care imi cere demisia. SchollerG SchollerG In data de 04.01.2018, am semnat crezând că raman lucrător.comercial, Acuma nu ma mai vrea deloc, si vorbeste.foarte urat despre mine. Nu am fost ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)
Termen legal de aprobare a demisiei papelena papelena Sotul meu doreste sa plece de la actualul job ,prima data a vorbit cu sefa lui si sau gandit sa gandit sa o faca prin acordul partilor ,intre timp lucrurile ... (vezi toată discuția)