avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor doctorat 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor doctorat 2012

Sunt sef birou intr-un institut de cercetare si am obtinut titlul de doctor in iunie 2010. Doresc sa va intreb ce parere aveti in legatura cu acordarea sporului de doctorat, avand in vedere, ca in acelasi institut sunt cercetatori si sefi birou, care beneficiaza de acordarea acestui spor salarial. Totusi, nu se face o discriminare intre cei care au obtinut titlul de doctor inainte de 31 decembrie 2009 si cei care au obtinut acest titlu dupa aceasta data?
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
saurel, utilizator

Alte discuții în legătură

Spor de doctorat daniel 78 daniel 78 Mai cunoste cineva situatia sporului de doctorat in cadrul institutiilor publice, se mai acorda sau nu acel spor in procent de 15 % ? (vezi toată discuția)
Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)
Acordare spor titlu de doctor mlautaru mlautaru Am obtinut titlul de doctor in decembrie 2011. Lucrez in domeniul in care am obtinut doctoratul la o societate nationala in care statul este actionar unic, ... (vezi toată discuția)