avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Trebuie sa platesc /baroul/ daca am platit onorariul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Trebuie sa platesc /baroul/ daca am platit onorariul avocatului?

va rog sa-mi spuneti de ce av pe care l-am angajat spune ca trebuie sa platesc baroul daca eu am platit onorariul d-lui 2000ron?
Cititi aceasta discutie:

www.avocatnet.ro/content/for...
Acest aspect discutati-l cu domnul avocat care v-a reprezentat in dosar si acesta o sa va explice, in functie de intelegerea pe care ati avut-o cu dansul.
acest aspect se discuta cu avocatul care va reprezinta.nu stim ce contract ati semnat
Cum adica sa platiti dvs. taxa de barou? Avocatul plateste taxa de barou si contributia la casa de pensii a avocatilor.
Domnul Alex Munteanu, nu cred ca putem da un rapuns cert privitor la acest aspect avand in vedere ca nu am facut parte la incheierea contractului intre cei doi.

Alte discuții în legătură

Avocatul trebuie sa emita chitanta in urma "angajamentului" platit de client? Daniela D E Daniela D E Angajamentul se plateste la inceputul procesului si va fi valabil pentru toata perioada procesului? Se emite chitanta pentru plata angajamentului? Cat este ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa cuprinda un contract cu un avocat pentru fi reprezentat de acesta in instanta nsm nsm 1. V-as ruga ,daca se poate sa-mi spune-ti , ce anume trebuie sa cer , sa se treaca intr-un contract cu un avocat pe care voi dori sa-l angajez intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)