avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Trebuie sa platesc /baroul/ daca am platit onorariul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Trebuie sa platesc /baroul/ daca am platit onorariul avocatului?

va rog sa-mi spuneti de ce av pe care l-am angajat spune ca trebuie sa platesc baroul daca eu am platit onorariul d-lui 2000ron?
Este o exprimare uzuala a unora dintre avocati,nu trebuie sa va legati de ea,dvstra aveti de platit doar ce este scris in contractul de asistenta juridica si nimic mai mult.Taxele catre Barou cad in sarcina avocatului dupa ce a incasat onorariul de la dvstra.
Dar banuiesc ca in momentul de fata santeti in alta etapa procesuala si dvstra ati platit doar ptr prima instanta de exemplu,si acum urmeaza recursul etapa pentru care nu v ati inteles si nu ati platit initial.Studiati cu atentie contractul de asistenta.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Avocatul trebuie sa emita chitanta in urma "angajamentului" platit de client? Daniela D E Daniela D E Angajamentul se plateste la inceputul procesului si va fi valabil pentru toata perioada procesului? Se emite chitanta pentru plata angajamentului? Cat este ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui avocat elga elga va rog sa-mi spuneti care este procedeul de a recupera onorariul platit unui avocat care dupa 7 luni nu a intreprins nici un demers din cele inscrise in ... (vezi toată discuția)