avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... plangere impotriva unui avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

plangere impotriva unui avocat

va rog sa-mi spuneti care este procedeul de a recupera onorariul platit unui avocat care dupa 7 luni nu a intreprins nici un demers din cele inscrise in contractul incheiat
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:24, 10 Martie 2011
Depuneti plangere la baroul din care face parte,adresata decanului acestui barou.
Inainte discutati cu avocatul.
Exista posibilitatea rezilierii prin denuntare unilaterala si restituirea onorariului, in masura in care nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de asistenta juridica.
andymaurul a scris:

Depuneti plangere la baroul din care face parte,adresata decanului acestui barou.

Vreti sa spuneti ca baroul il poate obliga pe avocat sa restituie onorariul clientului? Va rog argumentati-va raspunsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie decan baroul avocatilor anouka89 anouka89 Buna ziua Am primit de curand decizia unei plangeri pe care am formulat-o pe 9 martie 2011 catre decanul baroului avocatilor Galati, cu toate la acea data ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat ronin2325 ronin2325 Am angajat un avocat care nu corespunde situatiei si nu-si da interesul pentru rezolvarea cazului. :( Cum il pot schimba si daca trebuie sa-l platesc pe mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asistenta unilaterar de catre sca, necomunicat anti77 anti77 Am avut un contract de asistenta pt 3 dosare (unul penal ca parte vatamata) la un SCA, dintre care unul am pierdut din cauza avocatului, asa ca am depus la ... (vezi toată discuția)