avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare avocat

Am angajat un avocat care nu corespunde situatiei si nu-si da interesul pentru rezolvarea cazului. :( Cum il pot schimba si daca trebuie sa-l platesc pe mai departe :-/ .Sistemul de plata a fost avans (achitat) si contravaloarea unui teren la succes.
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 10:11, 20 Februarie 2007
adresati-va Baroului din care face parte respectivul avocat, povestiti-i despre ce este vorba si vedeti ce va zic cei de la barou....si ne transmiteti si noua....
Oricand va puteti schima avocatul. Pur si simplu ii spuneti " Nu-mi place de tine. Pa!". Daca e un avocat care se respecta, va va pune sa treceti pe contractul de asistenta faptul ca doriti rezilierea sau aun act aditional.
Daca vreti sa va luati banii integral/partial.... depinde de avocat :), de ce a facut prin dosar, si, in ultima instanta de Baroul din care face parte in cazul in care si-a indeplinit defectuos obligatiile din contract sau nu si le-a indeplinit deloc
Baroul de avocati il poate sanctiona daca ii gaseste vreo culpa.
Mi-e greu sa cred ca un avocat care si-a stabilit un onorariu de succes (pt rezultat) nu-si da interesul pentru a atinge acel rezultat (fara de care nu-si primeste onorariul de succes). Dar, de multe ori mi-a fost dat sa aud despre clienti care devin brusc nemultumiti de avocat dupa ce acesta a facut suficiente demersuri in cauza pentru ca succesul sa se intrevada deja.
Subscriu la cele spuse de Romascanu. Din pacate de multe ori asa e....
Daca iau alt avocat il platesc la fel ca si pe primul.Pentru mine conteaza succesul.Nu se pune problema ca nu vreau sa-l platesc!:( Nu vreau nici sa pierd o avere pentru ca nu-i unul capabil sau constient!

Alte discuții în legătură

Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat-procedura plata clucer clucer Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza cand decizi ca un anumit avocat te va reprezenta si iti va apara drepturile intr-o actiune judecatoreasca:se ... (vezi toată discuția)
Restituirea onorariului de succes de la avocat la client si implicatiile juridice asupra taxelor si a impozitelor cedo_2012 cedo_2012 Buna seara stimati forumisti, As avea si eu o nelamurire referitoare la situatia in care avocatul primeste onorariul de succes mai inainte de a se finaliza ... (vezi toată discuția)