avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 392b 2010
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 392b 2010

Buna seara,
Am activitate taxi in sistem real neplatitor tva fara angajati,
Am fost sa depun declaratia 392b cu intarziere pt 2011,si mi sa spus ca daca nu am depus si pt 2010 trebuie sa o depun dar in 2010 aveam impozit fix si nu ma stiu cat era stie cineva?

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b pt 2010 genia genia Buna seara, va rog sa ma ajutati,sunt pfa sistem real neplatitor tva,fara angajati. Am activitate taxi si trebuie sa depun neaparat 392b pt 2010 asa mi sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 gabi1 gabi1 Buna ziua , Am fost PFA cu norma de venit in 2010 , iar de la 1 ianuarie am trecut la sistem real . Trebuie sa depun declaratia 392 pentru 2010? Multumesc (vezi toată discuția)
Declaratia 392b aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Am citit cate ceva despre decl.392 B si nu prea m-am lamurit. Am o societate care face prestari de servicii catre alte societati(nu catre ... (vezi toată discuția)