avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 392 B pt 2010
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 392 B pt 2010

Buna seara,
va rog sa ma ajutati,sunt pfa sistem real neplatitor tva,fara angajati.
Am activitate taxi si trebuie sa depun neaparat 392b pt 2010 asa mi sa spus,dar atunci aveam impozit fix,nu aveam registru incasari si plati si nu stiu ce sa scriu la cifra afaceri

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 19:55, 22 Martie 2012
La cifra de afaceri trebuie sa treceti veniturile realizate efectiv,cele trecute si in declaratia 200 care regularizeaza veniturile din anul fiscal.deci sa aveti aceeasi cifra in declaratia informativa 392 b ca in declaratia 200/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 329b Daniel78 Daniel78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b chiden chiden DACA NU SUNT PLATITOR TVA ,SUNT OBLIGAT SA DEPUN DECLARATIA 392. (vezi toată discuția)