Buna seara,
va rog sa ma ajutati,sunt pfa sistem real neplatitor tva,fara angajati.
Am activitate taxi si trebuie sa depun neaparat 392b pt 2010 asa mi sa spus,dar atunci aveam impozit fix,nu aveam registru incasari si plati si nu stiu ce sa scriu la cifra afaceri
La cifra de afaceri trebuie sa treceti veniturile realizate efectiv,cele trecute si in declaratia 200 care regularizeaza veniturile din anul fiscal.deci sa aveti aceeasi cifra in declaratia informativa 392 b ca in declaratia 200/2010.
Declaratia 392b
Tessy
As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator:
- PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 329b
Daniel78
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.