avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Exista prima de 500 lei pt PFA?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Exista prima de 500 lei pt PFA?

De luni bune la radio(Romania Actualit) se tot difuzeaza un promo:"Vino la Registrul Com.si fa dovada ca esti Persoana Fiz Autoriz. si beneficiezi de cursuri gratuite de antreprenoriat si o PRIMA de 500 de lei.....prin progranul 2007-2013 de dezvoltare resurslor umane..."Este destul de scurt si clar.Cei de la Reg Comertului nu stiu nimic de ea.In ultima luna am cautat aceasta informatie la extrem de multe institutii si am primit acelasi raspuns.NIMENI NU a auzit de prima din acel promo de 500 lei.Am sunat la FPIMM(Federatia Patronala a Intreprind. Mici si Mijl din Arges),ONRC,AOA,pana si la Min Dezv si cel al Muncii...Se pare ca,fie nu exista acea prima,fie nu doresc cei ce ar treb sa-mi ofere info.
Stie cineva exact mai multe detalii?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marius0023 , utilizator 09:14, 21 Martie 2012
In reclama se spune Registrul Comertului sau Camera de Comert, Industrie si Agricultura? Prin natura atributiilor sale Reg Com nu ar desfasura asa ceva. Ceea ce spuneti dvs pare a fi reclama unei organizatii care desfasoara cursuri de antreprenoriat finantate prin POSDRU, care a suspendat platile pana pe la finele lunii aprilie.
CCIA organizeaza cursuri. Ori e un proiect derulat prin CCIA in mod direct, ori au un parteneriat.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
horeabortan, utilizator
Daca ceea ce va intereseaza este cursul de antreprenoriat:
20 martie 2012

Incepand cu data de 22.03.2012, ora 10.00, va fi activ pe site-ul AIPPIMM formularul de inscriere la cursurile organizate in cadrul Programului EMPRETEC/UNCTAD pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.
EMPRETEC este un program integrat de pregatire, care ofera intreprinzatorilor instruire si asistenta tehnica, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

Grupul tinta al programului include antreprenori existenti sau potentiali precum si top manageri, inclusiv specialisti din organizatii publice sau private presupusi a se comporta de o maniera antreprenoriala sau manageriala.

Aplicantii pot completa formularul de preselectie electronic pe site-ul www.aippimm.ro sau direct pe linkul: [ link extern ] /

Pentru mai multe detalii privind Programul, click aici.

Sursa: www.aippimm.ro
Descarca Agenda de desfasurare a workshop-urilor:
[ link extern ]
Costul cursului este 1000 lei.

Daca interesul dvs. este pentru cei 500 lei,trebuie sa fiti atent la denumirea firmei beneficiare a proiectului POSDRU.
Puteti incerca sa obtineti detalii chiar la postul respectiv de radio,sa intrebati cine face reclama.
In dimineata aceasta am sunat si la cele doua institutii-CCIA si POSDRU- aceeasi formulare:nu stim nimic de acest proiect!
Chiar nu stie nimeni nimic?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

22.03.2010 data de lansare a 3 programe nationale! Daniela Bolog Daniela Bolog 1) Programul START Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii. Incepand cu data de 22.03.2012 ora ... (vezi toată discuția)
Exista prima de 5 mil vechi daca am pfa? marius0023 marius0023 Nu stiu daca am les cel mai potrivit loc unde sa intreb insa la Registrul Comert. si pe net nu am obtinut nicio informatie.De luni bune la radio(parcaRomania ... (vezi toată discuția)
Lansare program empretec 2014 Daniela Bolog Daniela Bolog Incepand cu data de 15 Octombrie 2014, ora 10.00, va fi activa pe site-ul Directiei Generale de Politici Antreprenoriale din cadrul Departamentului pentru IMM, ... (vezi toată discuția)