avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro greseli avocatnet.ro
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

greseli avocatnet.ro

In data de 21.09.2004-in sectiunea Acte utile- ati postat un articol referitor la obtinerea cazierului judiciar. La acea data era in vigoare noua lege privind cazierul judiciar "Lege nr.290 din 24 iunie 2004", care aduce unele modificari, precum durata valabilitatii unui certificat de cazier judiciar, care nu mai e de 90 de zile ci de 30 de zile....Poate sunteti mai atenti pe viitor. Nu de alta dar multa lume va citeste si considera informatiile existente aici ca fiind corecte.

Ana-Maria
Aveti dreptate... Am inlaturat pe moment articolul in cauza si vom reveni in scurt timp cu unul actualizat pe aceasta tema.

Imi cer scuze pentru aceasta eroare, in numele echipei editoriale Avocatnet.ro, si va invit ca, la momentul la care descoperiti si alte neconcordante in articolele postate in site, sa ni le semnalati.

O seara buna,
George Alin Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cititi articolele publicate de avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
teoria si practica contractului de agentie TinkerbellAlex TinkerbellAlex Good evening,people! Cu ceva zile in urma cautam pe net informatii referitoare la Contractul de Agentie, astfel ,prin serch-urile mele am dat de ... (vezi toată discuția)