avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea insolventei

Buna ziua,
care sunt pasii de urmat pentru inscrierea in masa credala a unei societati aflate in faliment. Mentionez ca am o creanta certa, lichida si exigibila si am verificat debitorul in BPI, unde am descoperit ca s-a facut o cerere de intrare in faliment prin procedura generala.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:01, 25 Martie 2012
Trebuie sa formulati o cerere de inscriere la masa credala, in termenul stabilit prin notificarea publicata in BPI.
Multumesc pentru raspuns. Care este termenul in care pot depune cererea de inscriere la masa credala?
Conform art. 62 lit. b din legea nr. 85/2006, 60 de zile de la data deschiderii procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere crisandra crisandra Aveti un model de "cerere de inscriere in masa credala"? :-/ Multumesc. (vezi toată discuția)
Insolventa client mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! va rog daca se poate sa ma indrumati cu privire la pasii de urmat in cazul in care un client ne anunta neoficial (printr-un sms trimis ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)