avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator al unei firme si angajat al altei firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator al unei firme si angajat al altei firme

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti daca e legal ca administratorul unei firme prin statut, sa aiba contract de munca pe 4 ore la aceasta intreprindere (in functia de administrator) si, in paralel, sa fie angajat part-time si la alta firma pe postul de agent de vanzari?
Va multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 22 Martie 2012
Nimic in Codul Muncii sau Codul fiscal nu-l impiedica la aceste lucruri.
Probabil sa existe si o concurenta neloiala, in astfel de situatii ... legea permite cumulul de functii, cu exceptia situatiilor in care exista incompatibilitate intre functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate, contract de munca part-time ContSters347196 ContSters347196 Vă rog, să-mi răspundeţi daca eu pot desfăşura în condiţiile legislaţiei actuale, activitate de arhivare documente în funcţia de arhivar ca angajat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! daca lucrez full time ( 8 ore) ... Ali23.06 Ali23.06 Buna ziua ! Daca lucrez full time ( 8 ore) ca asistent medical , poate incheia un alt contract tot full time 8 ore la o firma unde voi fi agent de vanzari ... (vezi toată discuția)
Asociat in 2 firme cu acelasi profil Piulita Piulita Persoana A este asociata cu persoana B in firma F1, doar A lucrand efectiv pentru F1. Persoana A face apoi firma F2 unde este asociat unic. Atit F1 cat si F2 ... (vezi toată discuția)