avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ordinul 26 din 2000
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ordinul 26 din 2000

Știe cineva unde aș putea găsi anexa ordinului 26 din 2000 publicat în M. Of 201 din 10 mai 2000.
Am găsit ordinul dar anexa nu o găsesc.

Art. 1. – Se aprobă Normele specifice de protecţie a muncii pentru transporturi pe calea ferată, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Dacă mă poate ajuta cineva v-aș fi recunoscătoare!

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 22:55, 22 Martie 2012
Am normele dar in format electronic nu le detin. Probabil stiti ca sunt abrogate din 2006
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
inspectorSSM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nssm cristian_conea cristian_conea Unde pot gasi norme specifice de sanatate si securitate in munca pt.activitati de verificari piese / control piese ? (vezi toată discuția)
Legi de protectie sociala - este adevarat ca numarul lor este de 280? teodora.nenciu teodora.nenciu Pe un post de televiziune Silviu Prigoana afirma ca sunt 280 de legi de protectie sociala. Exista vreo posibilitate de a le gasi pentru a putea afla care ... (vezi toată discuția)
Nssm TomaCotorogea TomaCotorogea Buna ziua, Am si eu o intrebare: prin ce lege sau normativ s-au abrogat NSSM-urile? Eu stiu ca s-au abrogat odata cu legea 319/2006 si HG 1425/2006 dar ... (vezi toată discuția)