avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mandat de executare munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mandat de executare munca in folosul comunitatii

Ce modalitati exista de a obliga un contravenient la prestarea unei activitati in folosul comunitatii daca acesta este de rea credinta şi se sustrage de la executarea sanctiunii?
Exista posibilitatea de a plati amenda în locul prestarii unei activitati in folosul comunitatii?

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii lcepan lcepan Am aflat ca am o hotarare prin care sunt obligata sa prestez 10 zile de munca in folosul comunitatii . Mentionez ca nu am citit personal hotararea , deoarece ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a executa sanctiunea prestarii unei activitati in folosul comunitatii MihaDrag MihaDrag va rog sa-mi spuneti ce se intampla cand debitorii refuza sa efectueze mandatele pt munca in folosul comunitatii reprezentand amenzi contraventionale ?se va ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii Neacsu Liana Andreea Neacsu Liana Andreea Buna ziua! sunt de la o primarie si avem numeroase persoane care trebuie sa efectueze ore de munca neremunerata in folosul comunitatii in urma transformarii ... (vezi toată discuția)