buna ziua
am un credit la o banca la care nu am putut sa mai platesc de aprox 1 an si jum.Am incercat sa vorbesc cu ei sa rezolv problema,dar miau spus ca trebuie sa achit intreaga suma.Nu am de unde achita intreaga suma,ce pot face in acest caz? Nu am nimic la numele meu si nici nu am girat cu nimic.....dar bunicul ar vrea sa imi treaca casa la numele meu,insa mie teama sa nu mio ia banca,ar putea daca eu nu am girat cu nimic? multumesc
Ati putea incerca sa o achitati.
Propuneti bancii o reesalonare, cu rate mai mici, pe care vi le permiteti. Aratati ca sunteti de buna credinta si ca doriti sa achitati creditul.
pai eu am incercat sa fac o reesalonare dar miau spus ca nu se mai poate,iar intreaga suma este foarte mare ca sa o pot achita......ce as putea sa fac ca sa ajung cumva macar la zi cu restanta?
Daca a trecut 1 an si jumatate de la ultima plata, este tarziu sa mai "ajungeti la zi cu restanta", deoarece tot creditul a fost declarat scadent, ceea ce inseamna ca trebuie achitat in intregime. Corect ar fi fost sa discutati cu banca in prima luna de intarziere, nu dupa 1 an si jumatate, cand sunteti in situatia de a primi un imobil si nu doriti ca banca sa vi-l execute.
Executare silita
dana tudor
am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)