avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata salariilor pe card
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata salariilor pe card

Buna ziua,
In curand va trebui sa facem plata salariilor pe card si nu stim care sunt inregistrarile contabile. Puteti sa ne ajutati cu o monografie?
Va multumim
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 05:36, 27 Martie 2012
Plata salariului 421 = 5311 – daca se face cash prin casa,
sau 421 = 5121.analitic (card prin banca)
O zi placuta in continuare !
Trebuie sa fac analitic la fiecare salariat?:-/ Sau cum? Am ceva idee cam ce ar trebui sa fac, dar n-am inca o "linie" clara. Trebuie sa fac transfer din contul curent al firmei in contul curent al salariatilor.....D-asta ceream ajutorul cuiva care face efectiv plata pe card.
Va multumim
Buna dimineata,

Nu faceti nici un analitic ptr salariati. Salariile virate pe cardurile angajatilor trebuie sa corespunda cu salariile nete din statul de salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile. violetaanna violetaanna Buna ziua, Am urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati va rog cu o monografie corecta pentru aceste inregistrari: 1) Am extrasul curent : a) pe ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Achitare facturi prin card bancar adriana_ramona adriana_ramona Daca se achita facturi prin cardul bancar aferent contului curent al firmei cum este corect a se inregistra : 581=5121, 5311=581, 401=5311; sau direct ... (vezi toată discuția)