avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare Uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare Uscatorie

O parte din locatarii blocului unde locuiesc au vrut sa debranseze uscatoria de la caldura. 5 familii nu am fost de acord cu acest lucru, iar presedintele a luat decizia sa platim doar noi caldura din uscatorie, asa ca luna aceasta a impartit suprafata uscatoriei la cele 5 familii.
Este legal ceea ce a facut? Nu mi se pare corect.
Cati la suta din proprietari trebuie sa fie de acord pentru a putea debransa uscatoria?
Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri. As vrea sa stiu ce lege si articol prevede lucrurile acestea.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 11:59, 23 Noiembrie 2008
50% +1 trebuie sa fie de acord cu drbransarea.
Ideea cu impartitul caldurii doar la cei care usuca (sau la Dvs cei care nu au fost de acord cu debransarea) la noi a venit de la Primarie/serv. Asociatii de proprietari. In acest caz doar cei 5 ar trebui sa usuce aici, dar sa aveti semnaturile celorlalti 15 ca nu vor usca, desi...
Stiti cumva care este legislatia care prevede lucrul acesta?
Legea 230/2007 si Normele de aplicare, dar nu veti gasi explicit rezolvarea problemei Dvs, Uscatoria e spatiu de folosinta comuna, de-asta spuneam ca va trebuie semnaturi, nu le puteti ingradi celorlalti vecini accesul si folosirea acesteia, asa cum recomanda primaria.
De ce 5 locatari nu vor debransarea uscatoriei? Si de ce restul vor? Luminati-ne. Asa cum ati pus problema....nu se intelege, deci nu putem "dezbate problema".
Cred ca e vorba de bani.
La mine uscatoria e deasupra uneia dintre camere (cea mai mica din cele 3) iar nr elementi de calorifer e identic cu cel din cea mai mare camera. Cei 5 sunt cei care folosesc efectiv uscatoria iar cei care nu folosesc (15) vor debransare?

Alte discuții în legătură

Incalzire uscatorie arianaferseta arianaferseta Am o intrebare legata de incalzirea spatiului comun. Locuiesc la bloc si una dintre camere este deasupra uscatoriei. Tot timpul geamul uscatoriei este ... (vezi toată discuția)
In ce conditii si de catre cine pot fi amendata? - uscatoria blocului simonasim simonasim Buna ziua, locuiesc la bloc si de cand m-am mutat vecinii mei nu mai incap de mine.La inceput ,seful de scara mi-a spus ca nu am dreptul sa-mi usuc rufele in ... (vezi toată discuția)
Calorifer in uscator chinook chinook Buna ziua! Apelez din nou la dvs. cu urmatoarea problema: Am reusit sa am acces la uscatorie incepand de ieri pentru prima oara in 20 de ani de cand locuiesc ... (vezi toată discuția)