O parte din locatarii blocului unde locuiesc au vrut sa debranseze uscatoria de la caldura. 5 familii nu am fost de acord cu acest lucru, iar presedintele a luat decizia sa platim doar noi caldura din uscatorie, asa ca luna aceasta a impartit suprafata uscatoriei la cele 5 familii.
Este legal ceea ce a facut? Nu mi se pare corect.
Cati la suta din proprietari trebuie sa fie de acord pentru a putea debransa uscatoria?
Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri. As vrea sa stiu ce lege si articol prevede lucrurile acestea.
50% +1 trebuie sa fie de acord cu drbransarea.
Ideea cu impartitul caldurii doar la cei care usuca (sau la Dvs cei care nu au fost de acord cu debransarea) la noi a venit de la Primarie/serv. Asociatii de proprietari. In acest caz doar cei 5 ar trebui sa usuce aici, dar sa aveti semnaturile celorlalti 15 ca nu vor usca, desi...
Legea 230/2007 si Normele de aplicare, dar nu veti gasi explicit rezolvarea problemei Dvs, Uscatoria e spatiu de folosinta comuna, de-asta spuneam ca va trebuie semnaturi, nu le puteti ingradi celorlalti vecini accesul si folosirea acesteia, asa cum recomanda primaria.
De ce 5 locatari nu vor debransarea uscatoriei? Si de ce restul vor? Luminati-ne. Asa cum ati pus problema....nu se intelege, deci nu putem "dezbate problema".
Cred ca e vorba de bani.
La mine uscatoria e deasupra uneia dintre camere (cea mai mica din cele 3) iar nr elementi de calorifer e identic cu cel din cea mai mare camera. Cei 5 sunt cei care folosesc efectiv uscatoria iar cei care nu folosesc (15) vor debransare?
Calorifer in uscator
chinook
Buna ziua! Apelez din nou la dvs. cu urmatoarea problema:
Am reusit sa am acces la uscatorie incepand de ieri pentru prima oara in 20 de ani de cand locuiesc ... (vezi toată discuția)