avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Trecere teren din extravilan in intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Trecere teren din extravilan in intravilan

Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt pasii pentru a trece un teren din extravilan in intravilan si cam care ar fi costurile? Cam in cat timp se face aceasta trecere? multumesc!
problema nu este cat costa si cum se face, ci unde este fixata limita de intravilan a localitatii de catre autoritatile locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren extravilan jud cluj, zona lombului vrs vrs Buna ziua. As dori sa aflu cam cat costa aproximativ intabularea unui teren extravilan in zona Lombului, jud Cluj, supraf 2200 m2. Se poate trece din ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)