avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma dizolvata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma dizolvata

Am gasit pe siteul registrului comertului o rezolutie pronuntata in care se cere dizolvarea firmei in care sunt administrator si care este infiintata in 2005 , mentionez ca eu nu am folosit niciodata firma si nu am facut nici o tranzactie cu ea, dar aveam sa platesc impozitul forfetar vreo 4500 ron , intrebarea mea este , odata cu dizolvarea acesteia se prescriu si banii datorati pe impozitul asta forfetar?
Va multumesc anticipat......
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:02, 22 Martie 2012
Daca in acea perioada societatea nu a avut activitatea suspendata - adica aceasta suspendare sa fie inregistrata la registrul comertului si anuntata organului fiscal datoriile trebuie platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru firma dizolvata juridic de onrc anterior 2009? mihailus mihailus Prezint situatia critica a unei firme in speranta ca voi obtine informatii ce ma vor ajuta pentru identificarea solutiei optime atat mie cat si, probabil, ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)