avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... informatii despre pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

informatii despre pfa

Buna ziua, as dori sa-mi fac un pfa, cu vanzare art uz gospodaresc in piata, dar nimeni nu ma poate ajuta cu diverse informatii gen: platitor sau neplatitor de tva(vand pers fizice), cas-ul - de unde stiu cat am de plata(sunt angajata cu contract de munca la o sc), impozit fix sau real? am incheiat un contract e comodat pentru "sediu" intr-o localitate din jud, iar eu vand in municipiu, e ok, ma avantajeaza cu ceva? am nevoie de contabil, de program contabil?
Va multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: sissi_arad , utilizator 16:21, 23 Martie 2012
Aveti informatii mai detaliate la adresa [ link extern ]
Nu aveti nevoie de Contabil.
Neplatitor de Tva. va recomand..
Va inregistrati la administratia dfinaciara de care apartineti,si decalrati veniturile,vedeti daca va incadrati la norma de venit sau venit in sistem real.
Daca sunteti angajata,paltiti doar 16 % impozit pe venit si cu acesta decizie de la finante mergeti la sanatate unde va face impunere pe 2012.
Aveti nevoie de Reg. De Incasari si PLAti unde treceti in ordine cronologica toate platile si incasarile si de Reg. inventar.,Reg. unic de control
Aveti nevoie de casa de marcat pentru ca vindeti la populatie...
succes!!
Multumesc frumos.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intrepr.individuala cu norma de venit crupalacramioara crupalacramioara 1.Care sunt actele contabile obligatoriu de intocmit in cazul unei Intreprinderi Individuale neplatitoare de TVA cu norma de venit al carui domeniu de ... (vezi toată discuția)
Registrul jurnal incasari si plati Francu1956 Francu1956 [b]Buna ziua.[/b] Cu speranta ca voi primi un raspuns autorizat adresez si eu catre dvs. urmatoarele intrebari: 1. Pt. un PFA neplatitor de TVA cu ... (vezi toată discuția)
Pfa impozitare pe norma de venit ataela1 ataela1 Va rog sa ma lamuriti intr-o problema:sunt PFA,neplatitor de TVA,venit net pe baza de norme de venit. Am obligatia tinerii contabilitatii? Ce registre ... (vezi toată discuția)