avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

Am fost numita pe functia publica de executie de consilier juridic ,clasa I, gradul debutant,gradatia 5, clasa de salarizare 33 la data de 1 martie 2011 , acum dupa 1 an am trecut la gradul de asistent. Va rog frumos sa imi spuneti daca se modifica incadrarea?? Va multumesc.

Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
anda700, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare corecta anda700 anda700 Eu la data de 1 martie 2011am fost numita in functia publica de executie consilier juridic , clasa I, gradul debutant, gradatia 5, clasa de salarizare 33. Mi ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public nicol1970 nicol1970 am terminat anul trecut facultatea de administratie publica si am solicitat incadrarea mea corespunzatoare conform studiilor superioare deoarece pana acum am ... (vezi toată discuția)
Incadrare consilier juridic debutant anda700 anda700 Sunt numita pe functia de consilier juridic ,clasa I, debutant,gradatia 5, clasa de salarizare 33 la DGASPC, va rog frumos sa imi spuneti care este salariul de ... (vezi toată discuția)