avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Se poate cere act de identitate pentru a comfirma un ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Se poate cere act de identitate pentru a comfirma un castig Fiind prima retragere ? ?

Buna.Am Facut si eu o depunere de 10 Euro pe un site de noroc si am castigat 50.Azi am cerut sa imi transfere in cont bani.Dupa ce am dat datele contului bancar unde trebuie sa imi transfere bani , fiind prima retragere din contul meu de pe site mi-au cerut sa trimit prin fax sau email un act de identitate( Card de Identitate.pasaport, permis) .Ar putea sa faca ceva daca trimit vreu act?
Cel mai recent răspuns: tincaflavius909 , utilizator 21:20, 23 Martie 2012
Da,este un caz des intalnit la site-urile cu acest profil,sau la efectuarea platilor catre jucatori/clienti.In acest mod sunt ei siguri ca banii ajung in contul tau,si nu in contul altcuiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)