avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii

Buna ziua.
Am lucrat pentru o firma timp de 8 luni pe baza de contracte luni avand mereu probleme cu neplata salariilor, fapt ce m-a facut sa nu mai doresc reinoirea contractului odata ce acesta mi-a expirat.
Mai aveam insa de recuperat 2+ salarii.
Acum, din cate am inteles, societatea a intrat in insolventa.
Imi voi mai recupera banii? Daca da; cand?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 24 Martie 2012
Contactati administratorul judiciar care a fost numit de instanta de judecata si solicitati informatii privind starea debitoarei.
Detinand o creanta salariala veti fi inscris in tabelul creditorilor fara a inregistra o cerere de inscriere la masa credala.
Solicitati-i administratorul judiciar comunicarea tabelului preliminar pentru a fi sigur de inscrierea in tabel a creantei dv. In cazul in care nu sunteti trecut ca si creditor trebuie sa contestati acel tabel in 5 zile de la comunicare.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat
Multumesc pentru sfat.
Inca o intrebare as mai avea.
Firma a intrat in insolventa la inceputul lunii ianuarie. De la demararea insolventei si pana se va ajunge la plata restantelor catre creditori, care este perioada "normala".
Puteti completa stelutele in urmatoarea afirmatie va rog?!:::
"Probabil, banii ii veti primii in termen de ********* (luni/ani :) )"
Nimeni nu o sa va poata completa acele steluta , intrucat nu va putem estima exact aceasta perioada ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un creditor are de recuperat de la o firmă intrată în insolvență o suma de bani plătită în avans. cum se procedează în acest caz? vera_filip77 vera_filip77 Începând cu 10 august 2018, o societate comerciala are statutul de firmă în insolvenţă, procedura generală fiind deschisă la cererea debitoarei, ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)