avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @Alberto_Burchiu
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @Alberto_Burchiu

Userul @Alberto_Burchiu primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul de postare.
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute sau "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu inlatura faptul ca intentia a fost de a jigni. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor. :)

2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie. De asemenea, raspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. O astfel de atitudine poate atrage stergerea mesajului, avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta. Nu sunt acceptate discutiile privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

Referitor la mesajele postate, userul a mai fost avertizat in forumul "Contabilitate" asupra limbajului pe care il foloseste.

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment marisescudan Lucian Huzum Lucian Huzum Pentru incalcarea punctelor 2.1 si 2.2. din regulamentul de postare in forum, precum si pentru folosirea unui limbaj neadecvat in continutul mesajelor private, ... (vezi toată discuția)