avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... e corect ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

e corect ?

Buna seara , am urmatoarea prb : am un contract de descoperire cont (linie credit) ptr care peste o luna expira perioada de acordare si trebuie sa depun acte la banca ptr prelungirea lui. Initial linia a fost acordata cu termen de prelungire la fiecare an .Insa anul trecut -acum 6 luni, avand prb cu societatea care avea restante la buget ,am mai facut un credit la aceeasi banca . Toate proprietatile au fost ipotecate " incrucisat " ptr aceste credite. Acum cand vine iarasi scadenta la linia de credit , ptr ca mi-a scazut cifra de afaceri cu aprox 2000 ron fata de 2010 , vor sa ma puna sa acopar linia de credit cu aceasta suma ....OK....dar sa refacem din nou toate contractele de ipoteca ptr ca vezi doamne se modifica si suma de pe linia de credit acordata( adica sa platesc iarasi acte notariale ...ceea ce la 4 proprietati cat sunt gajate reprezinta o suma considerabila).
Am vreo sansa sa cer sa nu mai refacem contr. de ipoteca , avand in vedere ca doar acum 6 luni le-am incheiat ? In contract nu scrie ca trebuiesc incheiate noi contracte de ipoteca ( in cazul in care vine criza ....si cifra de afaceri scade .....)si daca se modifica suma acordata de banca de pe linia de credit .

Alte discuții în legătură

Credite bancare si conditii de creditare abuzive turbina turbina In 2007 am contractat o linie de credit in valoare de 240.000 lei pentru care am gajat cu propria casa (ipoteca de rang 1). Ulterior am mai facut doua credite ... (vezi toată discuția)
Garant per aval pentru societate comerciala cocohatz cocohatz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Am o societate comerciala pentru care am luat o linie de credit (linia de credit luata pe societate)acum trei ... (vezi toată discuția)
Refuz de prelungire linie de credit mobinstal mobinstal buna seara, anul trecut in aprilie ,am deschis o linie de credit la ING bank de 100mii euro. conform contract, anul acesta aveam posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)