buna seara,
anul trecut in aprilie ,am deschis o linie de credit la ING bank de 100mii euro.
conform contract, anul acesta aveam posibilitatea sa prelungesc linia de credit. banca a refuzat pe motiv ca nu mai corespund financiarele - totul doar verbal, nimic in scris!! precizez ca anul trecut am inceput o investitie pentru o baza de productie - investitie privata ,care in acest moment are o valoare de aprox 300mii euro. bilantul 2018 fata de anul anterior este cu indicatori foarte buni - active , capitaluri proprii sau profit cu exceptia cifrei de afaceri care a scazut datorita investitiei facute cu personalul propriu ( daca adaug la cifra de afaceri realizarile de la baza de productie- cf balanta si bilant , suntem peste 2017) . banca ne.a respins dar ne.a precizat ca putem transforma linia de credit in credit pe 3 ani , cu o conditie : sa venim cu o garantie ! am spus ok, le.am precizat ca investitia noastra poate acoperi suma datorata doar ca ING ne.a refuzat pentruca nu doreau sa puna ipoteca de rang 2! proprietatea noastra este ipotecata pentru un credit la alta banca din care mai avem de platit aprox 40miieuro. din nou, refuzul a fost doar verbal , nimic scris!!!! dar, dupa cateva zile au venit cu o noua propunere- tot verbal, nimic in scris: sa achit aprox 10mii euro si se va incheia contract de credit pentru 90mii euro pentru 3 ani ! fara nici o alta explicatie , conditii, costuri...nimic ! si totul...doar verbal!!! dupa aprox 10 zile, sunt sunat de banca si imi spun ( de vorbit am vorbit doar cu o singura persoana din cadrul bancii ) ca trebuie sa achit in max 3 zile , altfel aplicatia nu mai este valabila!!!!! clar ca nu puteam sa achit in cateva zile suma - in conditiile in care tot anul am investit dar nici situatia meteo nu tinea cu noi ( doua luni de ploi ....activitate redusa) iar clientii care trebuiau sa plateasca sume importante , au fost incurcati la randul lor de .....ING !!!!
am fost sunat de la banca si sec mi.a spus ca pentruca nu am achitat, ii pare rau dar va urma executarea silita! punct! am incercat sa inteleg toata aceasta situatie dar neavand nimic scris de la banca....cam greu sa pot pricepe ce a deranjat pe ING Bank si de ce nu am primit nici un document ? de la Centrala ING , uitasem sa precizez - am primit din martie pana in iunie , 3 adrese prin care imi spuneau ca daca vreau prelungire linie de credit sa trimit documentele! documente ce erau trimise in banca din finalul lui martie!
ce ar trebui sa fac ?
cum sa reactionez pentruca clar, multe zile linistite nu vor fi!!!
multumesc !!!
Cel mai recent răspuns:
mobinstal , utilizator
18:02, 18 Iulie 2019