Am o firma suspendata si la care nu s-au depus declaratiile cu 0 regulat an de an in nestinta si asi dori sa stiu ce sa fac.Am o amenda de 600 ron pentru treaba aceasta de aceea nu mni se da derogarea deci pana la sfarsitul lunii martie ar trebui sa depun anumite declaratii cu venit 0 nu?
Ce sa fac daca nu am banii necesari lichidarii firmei desi chiar asi vrea sa scap de ea m-am saturat stie cineva?ms
Exista o cale legala sa nu mai aud de atatea acte si declaratii etc.Am incercat sa o dau si gratis dar nimeni nu o ia si nici bunuri nu am.
Desfiintare srl
alexako
Buna ziua. Am si eu o problema. Firma mea, un SRL, nu a avut activitate ( adica profit 0 ) si acum m-am hotarat sa o desfiintez.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.