avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate suspendata

Am o firma suspendata si la care nu s-au depus declaratiile cu 0 regulat an de an in nestinta si asi dori sa stiu ce sa fac.Am o amenda de 600 ron pentru treaba aceasta de aceea nu mni se da derogarea deci pana la sfarsitul lunii martie ar trebui sa depun anumite declaratii cu venit 0 nu?
Ce sa fac daca nu am banii necesari lichidarii firmei desi chiar asi vrea sa scap de ea m-am saturat stie cineva?ms
Exista o cale legala sa nu mai aud de atatea acte si declaratii etc.Am incercat sa o dau si gratis dar nimeni nu o ia si nici bunuri nu am.

Alte discuții în legătură

Nedepunere in termen declaratii trimestriale 100/300 -- cai de rezolvare, amenzi ? undelfin undelfin desi e vineri 21 si martea viitoare e 25 ianuarie termenul limita depundere declaratii trimestriale 100 si 300, va descriu urmatoarea problema cu care ma ... (vezi toată discuția)
Apar ca neasigurat la medicul de familie mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua! Pana in luna mai 2011 am avut medicul de familie in jud. Ms, din iunie 2011 mi-am schimbat medicul de familie in cj. Am primit de la cas adeverinta ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl alexako alexako Buna ziua. Am si eu o problema. Firma mea, un SRL, nu a avut activitate ( adica profit 0 ) si acum m-am hotarat sa o desfiintez.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)