avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de construire - valabilitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de construire - valabilitate

"C. Durata de executie a lucrarilor este de 12 luni / , calculata de la data inceperii efective a lucrarilor (anuntata in prealabil), situatie in care perioada de valabilitate a autorizatiei se extinde pe intreaga durata de executie a lucrarilor autorizate.
D. Termenul de valabilitate a autorizatiei este de 36 luni de zile de la data emiterii, interval de timp in care trebuie incepute lucrarile de executie autorizate"

As dori sa stiu cum sa interpretez aceasta durata in conditiile in care construirea s-a facut in regie proprie, dat fiind ca marea majoritate interpreteaza ca valabilitatea este considerata cea de 1 an de la data emiterii ei
Ma interezeaza si sub aspectul beneficierii de programul casa verde, care este conditionat de valabilitatea autorizatiei

Alte discuții în legătură

Termenul de valabilitate a autorizatiei de constructie mariana_d mariana_d buna seara, in autorizatia de construire eleberata de primaria de pe raza orasului in care am construit o locuinta este prevazut: \"durata de executie a ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)
Valabilitate autorizatie vs durata executie lucrari geo125879 geo125879 Am obtinut autorizatie de constructie casa cu o valabilitate de 36 luni (contrar celor indicate in L 50/91 - 12 luni valabilitate) de la data emiterii, ... (vezi toată discuția)