avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firme inregistrate pe adresa mea
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firme inregistrate pe adresa mea

Buna ziua,

Cum as putea sa ma asigur ca nu exista nici o firma/pfa pe noul apartament cumparat, precum si ca fostii proprietari si-au schimbat adresa de buletin ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit pe auto neplatit de fostul proprietar robertnnn robertnnn Buna ziua, Am primit recent instiintarea aceea de plata a impozitelor. Am observat ca mai este un plic in plus. Era impozitul pe automobile ale fostului ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca adresa mea este folosita de fostul proprietar ca sediu social de firma? noidoi noidoi Buna ziua. Ce pot face daca am aflat ca adresa apartamentului meu, pe care l-am cumparat acum 8 ani, este folosita de fostul proprietar ca sediu social al ... (vezi toată discuția)
Cum ii pot determina pe fostii proprietari sa isi schimbe domiciliul? Georgi1907 Georgi1907 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema. Acum trei ani am cumparat un apartament. Fostii proprietari nu si-au schimbat nici acum adresa de domiciliu de la ... (vezi toată discuția)