avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Din punct de vedere legal avem aceleasi drepturi ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Din punct de vedere legal avem aceleasi drepturi persoana fizica si jurirda de ce nu avem si aceleasi obligatii

Buna seara, va deranjez cu o nelamurire si as aprecia daca ma puteti ajuta sau macar daca pot face ceva sa ma lamuresc pentru ca eu consider ca persoana fizica ca si cea juridica are aceleasi drepturi dar de ce nu are si aceleasi obligatii iar persoana fizica cu mult mi mult decat persoana juridica:
De ce o persoana fizica plateste acest impozit majorat pana la 300% incepand cu a treia locuinta parca in timp ce o societate comerciala care are in proprietate 5 cladiri ca exemplu, si care isi deduc si toate cheltuielile de reparatii si intretinere nu platesc impozit majorat? Poate fi considerat ca si caz de discriminare?
Va multumesc
Cu deosebit respect
Oana

Alte discuții în legătură

Impozit majorat locuinte pentru persoane fizice ispa ispa Buna seara, va deranjez cu doua intrebari si as aprecia daca ma puteti ajuta sau macar ce pot face: 1. Care este cota de impozit pe care trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe pf danielabotoroga danielabotoroga Sunt proprietara a unui ap cu 2 camere proprietate comuna cu sotul meu .IN 2004 am cumparat un garaj proprietate comuna cu sotul meu .In 2005 am primit ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pentru a doua si a treia locuinta. Videodek Videodek as vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul pentru locuinte deoarece in ordine cronologica a achizitionarii detin mai intai un garaj,apoi un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)