avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligatii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligatii fiscale

Am o inteprindere individuala infiintata in anul 2009,ce declaratii trebuie depuse in 2012.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Lung , Contabil 12:20, 29 Martie 2012
Trebuia depusa Declaratia 392 a sau b dupa caz - daca sunteti sau nu platitor de TVA, Declaratia 200 se depune pana in 25 mai. Apoi mai sunt si alte declaratii daca sunteti platitor de TVA si/sau daca aveti angajati.
multumesc frumos.Nu sunt platitor de TVA si nici nu am angajati.mai pot depune acum declaratia 392 ^.
trebuiea sa depuneti 392B, si probabil o depuneti cu amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392 Contab10 Contab10 Buna ziua, Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de 1944 lei, societatea este ... (vezi toată discuția)
Declaratii pt pfa getafolescu getafolescu Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012? (vezi toată discuția)
D392 a sau d 392b? cum pot regla situatia de mai jos? Contab10 Contab10 Subiect: Declaratie 392 Buna ziua, Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de ... (vezi toată discuția)