avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dreptul avocatului la AGA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dreptul avocatului la AGA

Ce drepturi are un avocat la o intalnire AGA care o asista pe asociatul meu?
Are drept de a lua decizii, sa preia conducerea sedintei AGA ?
Avand in vedere ca suntem 2 asociati, avocatul celuilalt parte vrea sa influenteze deciziile luate in AGA.
Avocatul reprezinta interesele partii care la angajat. Nu avocatul ia deciziile referitoare la situatia in care va aflati, ci el doar sustine/comunica dolentele partii pe care o reprezinta.

Avand in vedere contractul de asistenta semnat de catre celalta parte, avocatul actioneaza in limitele mandatului sau si este dator sa depuna toate diligentele pentru apararea libertatilor, drepturilor si intereselor legitime ale clientului sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat se poate recuza PFA IORGA A VASILE PFA IORGA A VASILE Un avocat intr-un proces de divort a fost avocatul reclamantului, la partaj a devenit avocatul paratei, tinand cont ca avocatul cunoaste mai multe despre ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea unei parti de catre avocatul care a facut informarea privind medierea ContSters299584 ContSters299584 buna ziua..sedinta de informare privind medierea este facuta de catre un avocat..poate reprezenta partea in instanta un alt avocat, abii apartinand aceluiasi ... (vezi toată discuția)
Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)