avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Coplatitor credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Coplatitor credit

Buna ziua , acum 4 ani am semnat un contract ca, coplatitor. Imprumutatul a platit timp de 2 ani dupa care nu a mai platit deloc. Mai exista si a 3-a persoana care a girat cu un apartament . Vreau sa stiu daca imprumutatul a devenit rau-platnic si nu mai poate fi de gasit, eu ca si coplatitor daca nu am salariu si nu am nici un venit cum pot iesi din aceasta problema. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 19:17, 28 Martie 2012
Probabil ca banca se va indrepta intai asupra ap pus garantie, apoi impotriva dvs ca si coplatitor in special daca aveti bunuri. Daca nu aveti nici bunuri, nici venituri, nu are ce sa va ia
nu am nici un bun pe numele meu, dar intrebarea mea este ....cand voi putea scapa eu de obligatia de co platitor ...adica sa imi iau si eu ceva pe numele meu
Dupa ce se achita datoria catre creditor
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Ar trebui sa faceti o interogare la biroul de credit (puteti sa trimiteti pe e-mail), ca sa vedeti daca nu v-au raportat si pe dvs. ca rau platnic. Pe site-ul lor, la intrebari frecvente, exista o cerere pe care o completati si, impreuna cu o copie dupa buletin scanata, o trimiteti la adresa de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat credit ipotecar de nevoi personale pentru girant Catalin S. Catalin S. Acum girantul nu a mai platit rata de un an (creditul era pentru el) banca imi pune poprire pe salar?, cum pot sa pun banca sa execute bunul girat? imobilul in ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit floarealbastra floarealbastra Buna seara, Incerc sa fiu cat mai explicita si mai succinta.Un prieten a contractat un imprumut girand cu apartamentul parintilor.Din suma obtinuta si-a ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)