buna ziua,acum cateva zile am fost chemata la criminalistica in ploiesti,unde m-am si prezentat,ce-i adevarul ff speriata pt ca stiam ca sunt curata ca lacrima, pt ca p numele meu exista o plangere facuta de catre parintii mei in care mentionau faptul ca am accesat conturile lor d yahoo si e-mail si messenger.am fost audiata aproximativ 3 ore in care am dat o declaratie si in care am mentionat faptul ca ai mei parinti au avut acces la calculatorul sotului meu care in prezent este stricat si la laptopul meu,iar eu nu am accesat adresele lor fara acordul acestora,ca nu le stiu parolele.in urma cu cativa ani eu le-am facut adresele de mess pt ca ei nu stiau cum, alegand impreuna cu ei ca intrebarile cheie sa fie aceleasi ca si la mine iar adrs d mail alternativa sa fie a mea doar parolele alegandusi-le singuri.deci in concluzie,pt faptul ca am lasat parintii mei sa intre de pe laptopul meu cand nu le mergea tastatura sau nu aveau net sau nu stiau cum sa caute anumite lucruri pe net acum m-am trezit ca sunt cercetata penal.cei de la criminalistica au spus ca vor cere o comisie unde vor cerceta de pe c ip-u s-a intrat pe conturile lor...categoric va iesi ip-ul meu...doar ca nu stiu ce se va intampla mai departe...am inteles ca risc sa fiu pedepsita intre 3 si 12 ani ...deja acea doamna care era la audiere le facea viitorul fetitelor mele si ma ameninta ca le va fii f usor sa mi le ia,ca ma va supune testului poligraf,ca voi platii nustiu cate zeci de milioane cheltuieli de judecata,ca ma vor interna intr-un spital de nebuni,etc...eu am o problema de sanatate intr-adevar...epilepsie...si va spun sincer ca nu cred ca psihic mai rezist mult.mentionez si faptul ca plangerea parintilor mei a venit ca urmare a faptului ca primaria i-a evacuat din locuinta ce o detin cu contract de inchiriere si in care ei stateau fara forme legale,iar aceasta evacuare a venit in urma faptului ca am facut o sesizare catre primarie in momentul in care au avut loc violente fizice si verbale asupra fetelor mele minore,amenintari cu moartea,furtul bunurilor din locuinta,injurii etc,probleme pt care au fost sanctionati parintii mei conform legii ,iar in urma violentei fizice asupra fetelor,a mea si a sotului meu,cu actele necesare i-am dat in judecata.deci plangerea care au facut-o vine ca un fel de razbunare din partea lor. ma poate ajuta cineva indrumandu-ma si spunandu-mi ,fara menajare, ce risc in privinta plangerii facute de catre ei ?mai bine ziz c risc pt faptul ca i-am lasat sa intre de pe lap-ul meu pe net?va multumesc mult!