avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... ce se intampla cand nimeni nu isi recunoaste vina?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

ce se intampla cand nimeni nu isi recunoaste vina?

Cazul este unul ipotetic.
Cineva a spart parola unei adrese de e-mail care nu-i apartine si victima a facut plangere. Pe baza IP-ului s-a aflat locuinta si calculatorul de unde a fost accesat e-mailul. Dar in acea casa locuiesc 4 persoane si nimeni nu vrea sa recunoasca ca ar fi spart parola e-mailului (fara insa sa dea vina pe una din celelalte 3 persoane). Practic fiecare ar declara ceva de genu "eu n-am spart parola, posibil sa fie unul din celilalti 3, cu toate ca nu i-am vazut accesand e-mailul respectiv".
Ce se intampla in acest caz? Poate fi gasit vinovatul in conditiile in care nimeni nu recunoaste ca e de vina si pe calculatorul de unde s-a accesat e-mailul au acces toate cele 4 persoane?
nu se va intampla nimic daca vinovatul nu cedeaza si nu recunoaste, nu poate fi dovedit.
sa intelegem ca va asigurati in vederea unei actiuni viitoare?:)
eclair a scris:

sa intelegem ca va asigurati in vederea unei actiuni viitoare?:)


De fapt sunt student la Drept, trec acum in anu 2 si nu prea am frecventat cursurile din anul 1. Pe un alt forum s-a pus o intrebare despre ce poate sa pateasca daca a spart o parola de mess si victima a facut plangere. Asa mi-a venit ideea sa pun intrebarea respectiva.

Mai am o intrebare, daca una din cele 4 persoane recunoaste ca o cunoaste pe victima dar nu si ca a intrat pe e-mailul acesteia, iar ceilalti spun ca nu o cunosc pe victima, poate fi asta o proba ca persoana care o cunoaste pe victima este si cea care i-ar fi spart parola?
Ma gandesc ca si celelalte persoane ar fi putut afla adresa de e-mail a victimei, chiar daca nu o cunosc.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2011
dannyel_dobre2, utilizator
Daca raspunsurile sunt sau nu on topic ramane la aprecierea moderatorilor. Pana atunci, fiind un forum public, toti utilizatorii pot raspunde cum doresc.

Stati linistit, nu veti deveni nici un fel de notar.

Infractiunile informatice se pot proba usor, in urma expertizarii unitatii.


Alte discuții în legătură

Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
Violare secret corespondenta ContSters127775 ContSters127775 in timpul casatoriei eu si sotia mea am creeat doua adrese de messenger(ex. dumitrescu_elena@yahoo.com si dumitrescu_dan@yahoo.com). amundoua adresele incep ... (vezi toată discuția)
Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)