Se poate sa depuneti dvs. ca proba conversatia, daca intr-adevar doriti ca individul sa fie cercetat penal si pedepsit.Dar daca totusi v-ati recuperat telefonul gratuit, parerea mea este sa nu va mai complicati, iar pe viitor sa fiti mai atent cu cheile , pentru ca nimeni sa nu poata face vreo copie si sa poata patrunde in locuinta dvs.
pai politistul; a zis ca nu este o proba concreta.si ca poate fi ``masluita``.nu mai stiu ce sa cred.a zis ca trebuie scoase de pe server ca sa aiba valoare juridica.
vreau sa fie tras la raspundere,mi-a facut cost 186 euro.
si acum rade ca nu am probe.probe sunt amoprentele lui,dar a motivat ca e normal sa fie depistate,deoarece umbla des la mine in casa.
cum sa o scot la capat?
Pare delicata situatia.Uneori , intr-adevar, infractorii se pot dovedi foarte abili.Astfel incat faptele lor sunt greu de doverdit.Poate ca nu este imposibil, totusi.Politia , daca a zis ca trebuie scoasa conversatia in acel mod, sa o faca ei, daca pot.
multumesc mult pentru raspuns.au zis ca nu pot,deoarece nu da procuroru voie pentru o infractiune atat de mica,si ca oricum nu reprezinta o proba concreta,ci trebuie coroborata cu alte probe care nu exista.
au zis ca singura varianta,e sa isi recunoasca fapta.dar nu a facuto.halal lege in tara asta.sau infractorii sunt prea smecheri.
sunteti o doamna.am vazut cu ajutati multa lume.
cu respect.
Multumesc.Spuneti-le ca o infractiune e o infractiune, nu conteaza ca e mica sau mare.Sa considere conversatia pe messenger un indiciu , daca nu o pot considera proba, si sa-i propuna individului sa se supuna la detectorul de minciuni( dar nu poate fi obligat, oricum) .De recunoscut nu va recunoaste, e clar. Uneori infractorii isi recunosc fapta daca exista suficiente probe impotriva lor, fiindca recunoasterea faptei constituie circumstanta atenuanta.Iar mai nou, daca infractorul este trimis si in judecata, pe baza recunoasterii faptelor din rechizitoriu, pot beneficia de reducere de pedeapsa.Dar cata vreme impotriva lui nu se poate nici macar incepe urmarirea penala, nu va recunoaste.Oricum, lasati-i sa-si faca treaba pe domnii polititsti.Sa cerceteze pana gasesc ceva. Asa ar fi normal.