avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal-probe discutii messenger
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal-probe discutii messenger

buna ziua.
pot fi utiliziate ca proba intr-un dosar penal conersatiile de pe messanger?

Speta este urmatoarea:
-mi-a fost furat telefonul mobil, iar pe mess a intrat un prieten si mi-a spus ca il are el si ca mi-l da cu o suma de bani, insa nu a spus ca este al meu, ci doar ca a facut rost de el si ca e asemanator cu al meu, de aceeasi firma,
-pana la urma mi-a dat gratuit telefonul dupa ce am aflat din acte ca e al meu dupa imei.
-acum el e primul suspect, insa nu a recunoscut cele intamplate , spunand ca l-am recuperat eu din alta parte si ca el mi-a dat alt telefon
-a mai spus ca, conversatia este editata si ca el nu a spus asa ceva si ca id-ul nu este al lui ,ca i-a fost sparta parola si altcineva a intrat si a vorbit la telefon,
-ce se mai poate face?
-sunt singurele probe.
- mi-a fost furat telefonul din apartament intrand cu o cheie potrivita.
-poate scapa cu suspendare daca a mintit ?
-se poate scoate de la yahoo de pe server conversatia de catre politie si si sa fie credibila?
multumesc.astept raspuns.

Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: botan , utilizator 18:53, 29 Martie 2012
Nu are ce sa le zica, suna usor cand zici sa scoata de pe servere dar nu e usor si si apoi el poate zice ca ia fost furata parola ca nu a vb el.

Daca nu sunt alte probe e o lupta cu morile de vant.
spike00spiegel a scris:

Nu are ce sa le zica, suna usor cand zici sa scoata de pe servere dar nu e usor si si apoi el poate zice ca ia fost furata parola ca nu a vb el.

Daca nu sunt alte probe e o lupta cu morile de vant.


pai asa si este.nu sunt alte probe.credeam ca proba ca mi-a dat telefonul inapoi ajunge.apoi a zis ca nu stia ca ii a meu,si ca nu ii mai trebuie bani pe el,ca se bucura ca la recuperat.ca la cumparat de la un necunoscut.

eh...a fura si in continuare si nu va fi pedepsit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt lovit in casa mea,nu am dreptul sa ripostez? LazarGabi LazarGabi Buna ziua numele meu este Lazar Gabriel.Am o mica problema de natura juridica,daca cineva ma poate ajuta cu unele explicatii ash fi foarte recunoscator. In ... (vezi toată discuția)
Proba este obtinuta legal? xtalk xtalk Am avut o problema cu un individ (considerat interlop de mass media). Mi-am dat seama ca politistul il ajuta. Asa ca de revelion am decis sa-i dau SMS ... (vezi toată discuția)
Renuntare la plangere adisorul89 adisorul89 buna ziua..am o intrebare.. prietena mea a fost santajata de catre o persoana.. si am apelat la politie sa facut cercetari telefoane ascultate si dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)