avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

In anul 1975..eram elev de Scoala Militara la um 01298..Pitesti in prima promotie de TAB-uri auto..M-am inbolnavit.de-o boala f. grava in timpul si din cauza obligatiilor militare si am fost clasat cu gr II si III..ca inapt serviciul militar..Eu in momentul acela aveam pe cartea de munca doar 2 ani..si am fost dat la pensionari civili..Amarîta de pensie-ajutor social-mi-a fost taiata de niste doctori ,,incapabili,, -am acte doveditoare-si de prin 1980 nu am mai primit nimic...Acum dupa atîtia ani..as dori sa stiu daca pot primi vreun ajutor social-sau pensie pe caz de boala- de la ARMATA nu de la stat..Eu m-am inbolnavit in armata in scoala militara...am vre-o sansa sa merg in instanta sa imi scot dreptul de pensie..?Va rog niste raspunsuri..?

Alte discuții în legătură

Poate obtine pensie de invaliditate ? doderosandro doderosandro Cu deosebita stima va rog daca aveti un pic de timp liber. am un frate bonlav Speta: In anul 1981 Florin a fost chemat la recrutare pentru a fii incorporat ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Pierdere capacitate de munca pe timpul satisfacerii serviciului militar obligatoriu anul 1982 doderosandro doderosandro Subiect Sia pierdut capacitatea de munca pe timpul satisfacerii stagiului militar obligatoriu- ca militar in termen in anul 1982 Mesaj Sia pierdut ... (vezi toată discuția)